Acasă/Blog/Să trăiască bine/

Singura modalitate de a învinge virusul este să întăriți imunitatea.

Alexandru Căjvăneanu, membru al OMS, medic imunolog emerit

Toate componentele din natură sunt legate. Unele organisme se înţeleg unul cu altul cu simbioza, altele parazitează, iar altele există în detrimentul prădării. În lanțul alimentar, un organism puternic suprimă întotdeauna cel slab. Sarcina celui slab este de a dezvolta noi oportunități pentru confruntarea amenințărilor externe. În lanțul alimentar, omul nu este ultima creatură: virușii sunt mai puternice decât el.

Virușii nu pot fi vindecați.

Virusul acționează asupra celulei, astfel încât să nu se poată distruge separat virusul. Împreună cu infecția moare și o celulă sănătoasă, ceea ce afectează imunitatea în general. Când e vorba de virus, este mai bine să caute alte modalități de tratament mai blânde pentru sistemul imunitar. În plus, infecția virală se adaptează la vaccin și după un timp nu mai funcționează pe tulpina de virus modificată.

Imunitatea este singura armă a omului.

Bolile infecțioase se activează în câteva zile sau săptămâni pentru a slăbi imunitatea în această perioadă. Imunitatea slăbită nu va putea rezista virușilor, astfel încât infecția începe să se înmulțească intens și poate duce la complicații, dizabilități, tumori canceroase și alte consecințe grave ale afecțiunii virale. Singura modalitate de a rezista virușilor este de a întări imunitatea.

Imunitatea acționează ca un scut și împiedică atacurile virale. Cu cât imunitatea este mai puternică, cu atât sunt mai multe șanse ca infecția să fie înfrântă în primele câteva zile ale bolii.

Studiile ale OMS au arătat că celulele sistemului imunitar cresc mai activ sub influența canabinoidelor. Canabinoidele sunt substanțe care sunt extrase din semințele de cânepă. Canabinoidele din părțile plantei de cânepă adulte conțin un efect narcotic, în semințele nu există nici un efect narcotic.
Dacă sistemul imunitar nu este suficient stimulat, infecțiile existente se intensifică și este mult mai dificil să le facă față.

Cel mai bun medicament pentru îmbunătățirea imunității

Mai multe medicamente imunomodulatoare care conțin canabinoide sunt disponibile pe piață. Majoritatea dintre aceștia sunt produse pe baza componentelor sintetice care au un efect de însănătoşire mai puțin pronunțat.

Capsulele Cannabis Oil au arătat cele mai bune rezultate în timpul studiului. Participanții au fost 1274 de voluntari din mai multe grupe de vârstă. Ei au luat medicamentul și au marcat zilnic starea lor pe parcursul cursului. Participanții au remarcat îmbunătățirea bunăstării la a doua zi, oboseală scăzută la a patra și creșterea energiei la a șasea până la a șaptea zi de la administrarea medicamentului. După cursul de administrare, a fost înregistrată o activare constantă a imunității.

Datorită faptului că cazurile de contrafacere a medicamentului au crescut, se recomandă comandarea medicamentului numai pe site-ul oficial al producătorului.

Aveți timp să comandați. Reducerea va înceta să funcționeze în 09:49

78 EUR 39EUR

Alegeți țara:

Vă rugăm să introduceți un nume:

Introduceți un număr de telefon:

Tag-uri

imunitate
sănătate
sănătate publică
sănătate globală
virus
gripa
Comentarii
Viorica Pruncul
11.03.20
Am băut odată capsule Cannabis Oil. Totul este într-adevăr așa cum a fost descris în cercetare
Ilona Diaconescu
12.03.20
Am luat pentru mama mea, acum se simte mult mai bine. Vă mulțumesc pentru articol!
Igor Guzun
13.03.20
Totul este foarte simplu: comandă medicamentul (dacă există întrebări, atunci acestea pot fi adresate reprezentantului oficial al Cannabis Oil). Vine comanda ta, îl bei, asta e tot! Ești sănătos ca un taur!
Arina Ulimada
14.03.20
Mama mi-a comandat capsule Cannabis Oil. Am râs-o mai întâi și apoi m-am gândit. Și dacă mă ajută? Și a ajutat într-adevăr! Acum mă simt excelent.))
Larisa Mardari
15.03.20
M-am temut că mă voi îmbolnăvi în acest an. Și nu suport toate virusurile. Am băut cursul de Cannabis Oil și nu am fost niciodată bolnavă în acest an))
Livia Dârvaru
16.03.20
Mm luat pentru sora mea, a ajutat-o în mod semnificativ. Vreau să iau mai multe pachete pentru părinții și soțul
Carolina Ungureanu
17.03.20
Mulțumesc, a ajutat!
Alexei Maximilian
18.03.20
Nu m-am îmbolnăvit de mai bine de trei luni, ura!
Nicolae Dăneșan
19.03.20
Am luat Cannabis Oil cu câteva luni în urmă, am început să mă simt mai bine. Mai energic, mi se pare. Dar acum avem o epidemie de gripă, i-a prins pe toți, iar eu sunt sănătos))
Alexandru Pruteanu
20.03.20
Comanda a venit foarte repede. Am început să beau, am început să mă simt mai bine. Așa că nu-mi mai e frică de niciun strănut!))
Răzvan Locodi
21.03.20
Și mie m-a ajutat. Nepotul meu obișnuia să aducă mereu virusuri acasă, el rezistă, iar eu eram bolnav tot timpul. Am simțit deja că nu voi rezista mult timp, imunitatea a devenit foarte slabă, dar soția mi-a cumpărat Cannabis Oil și sunt mai puțin bolnav
Cezara Arnautu
22.03.20
De asemenea! Am fost bolnavă tot timpul, nu am avut o lună ca să nu mă îmbolnăvesc. Slavă Domnului că sunt bine acum și nu m-am îmbolnăvit de mult timp :)
Vasile Avramescu
23.03.20
Medicamentul a ajutat bine. Am luat pentru soția, e bolnavă adesea. A ajutat! Nu-mi amintesc când ultima dată am mers la farmacie pentru medicamentele.
Mihai Bodnăraș
24.03.20
Am luat pentru bunica. A fost foarte bolnavă, mi-am făcut griji pentru ea. Medicamentul a venit repede, nu au existat probleme. Bunica repede s-a ridicat în picioare
Marilena Bucurescu
25.03.20
A venit repede, totul este simplu de aplicat. Am comandat încă două cutii: pentru soțul și fiica, să crească imunitatea, este util))
Olimpia Cheaptănaru
26.03.20
Nu-mi amintesc când ultima dată am fost la doctor. Vă mulțumesc pentru articol și o recomandare bună!
Lucian Cibâncan
27.03.20
Și mie m-a ajutat, am suferit mult timp de toate aceste afecțiuni sezoniere. Am băut cursul de Cannabis Oil și nu a rămas nici o urmă de boală))
Bogdan Cicălău Membru al OMS, medic imunolog onorat